.

Zgrada je lepa onoliko koliko mi brinemo o njoj!

Internet prezentacija stambene zajednice u ulici Pariske komune 2, na Novom Beogradu, je kreirana 2002. godine sa ciljem da informiše vlasnike stanova našeg solitera o aktuelnim dešavanjima kao i animira ljude dobre volje da sredinu, u kojoj žive, svojim zalaganjem učine prijatnijom i lepšom.

PUTUJETE NA ODMOR?

Da li znate da ako otputujete na odmor, a u Vašem stanu niko ne boravi, a desi se poplava komšiji iz Vašeg stana (pukla pancirna cev, kaplje česma i slično) upravnik zgrade mora okupiti najmanje tri člana iz skupštine zgrade i uz pismeni zapisnik izvršiti provalu u Vaš stan, otkloniti kvar i naravno, kad se vratite sa odmora Vaša je obaveza da platite sve troškove koji su nastali obijanjem stana (uz prikaz računa angažovanih lica ili službi).
Da bi ovakve pojave sprečili apelujem na sve vlasnike stanova da svom upravniku zgrade dostave broj mobilnog telefona. Inače je od velike koristi da upravnik zgrade ima brojeve mobilnih telefona svih vlasnika stanova.
Broj mobilnog telefona vlasnika stana možete,
putem emaila, dostaviti upravniku zgrade.
Preuzmite formular za dostavu podataka članova domaćinstva i popunjen dostavite upravniku na email ili u ptt sanduče stambene zajednice.

 

DOSTAVA STANJA VODOMERA ZGRADE

Upravnik zgrade polovinom svakog meseca očitava stanje vodomera i dostavlja ga BVK kako bi se izbegli veliki računi zajedničke vode. Pregled stanja vodomera

ADAPTACIJA STANOVA - ZATVARANJE VODE

Vlasnik stana koji adaptira stan dužan je lift i hodnik očistiti svaki dan nakon radova, kako bi i drugi vlasnici stanova imali lep, čist hodnik i lift.
Za ostavljanje prljavštine u liftu, kao i na hodniku zgrade, nadležna je komunalna inspekcija Opštine Novi Beograd.

Zatvaranje vode jedne vertikale se može raditi kad su u pitanju hitne intervencije, a ako su u pitanju drugi razlozi zatvaranje se mora najaviti na oglasnoj tabli u prizemlju zgrade, kako bi se svi vlasnici stanova obavestili na vreme (jedan do dva dana unapred) u kom periodu i kog dana neće biti vode.

Preuzmite dokument za obaveštavanje o radovima

PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA

Dana 06.06.2003. godine u našu stambenu zgradu je
postavljeno pet protiv požarnih aparata tipa
"S-6" i "S-9" to na 1, 4, 7, 10 i 13 spratu. Zgrada je nekad imala protiv požarne aparate, ali su oni vremenom nestali. Svesni činjenice da u zgradi nemamo ugrađene hidrante radi protiv požarne bezbednosti objekta i ljudi odlukom skupštine vlasnika stanova odlučeno je da se protivpožarni aparati kupe sredstvima stambene zgrade.
Na našem web sajtu imate i uputstvo za njihovu upotrebu.Dana 18.08.2017. godine stambena zajednica je kupila 15 PP aparata tip S6A koji su pod stalnim pritiskom.
Kako se koristi aparat pod stalnim pritiskom?
Novi aparati će se postaviti u metalne ormariće za PP aparate na spratove u našem soliteru (na svaki nivo po jedan).
Stari aparati će se prekontrolisati preko ovlašćenog servisera i postaviti u zajedničke prostorije.

Aparati su proizvedeni 19.05.2017.godine
Nulta kontrola aparata je urađena: 17.08.2017. godine
Servis PP aparata se radi na svakih 6 meseci.
Na svakom PP aparatu se nalazi garantni list. Pogledaj garantni list.

Više o protivpožarnoj opremi

 

 

KONTAKT UPRAVNIKA
KONTAKT FORMULAR
LIFT - KVAR I INTERVENCIJE
POSTUPAK U SLUČAJU EVAKUACIJE
CENTRALNO GREJANJE
KABLOVSKA TELEVIZIJA
HITNA POMOĆ 194
VATROGASCI 193
POLICIJA 192
POLICIJA NOVI BEOGRAD 011 300 8014

Izradu web sajta je humanitarno izradio upravnik zgrade koji ujedno i administrira web sajt.

 

INTERNET SAJT SKUPŠTINE STANARA
STAMBENE ZAJEDNICE

Ukoliko i vi želite imati web sajt Vaše zgrade na kom možete samostalno menjati i dodavati sadržaj kontaktirajte upravnika zgrade za detaljnije informacije:
+381.60.6000.249
info@stambenazajednica.co.rs

Cena izrade web sajta za stambenu zajednicu se kreće od 6.000,00 dinara godišnje
(u cenu uključen hosting i domen).